Aqua Inspiration – 28. og 29. oktober 2017

Danmarks største svømme-konference afholdes igen i år i Esbjerg – her deltager ca 400 vandentausiaster, som alle deltager for at få inspiration til, hvordan svømning kan blive endnu sjovere. Som noget nyt er der her et spor omhandlende Åbent Vand, som de senere år har oplevet en eksplosiv vækst. Ikke så meget i de eksisterende svømmeklubber, som det er tilfældet i etableringen af de mere frie svømmefællesskaber. Mange klubber har vigtige faciliteter at tilbyde svømmere i Åbent Vand – grundlæggende svømmefærdigheder og teknik læres bedst i svømmehallen.

Konferencen er oprindeligt iværksat af DGI, men i år er det –  som en del af det indgåede samarbejde mellem netop DGI og Dansk Svømmeunion – blevet en fælles aktivitet og satsning. Til glæde for et samlet Svømmedanmark.

Du kan læse mere her:
https://www.dgi.dk/svoemning/svoemning/for-dig-som-instruktoer/aqua-inspiration

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: