Aktivitetsudbydere

Vi vil gerne invitere dig og dit event til at være med til at udvikle svømning i Åbent Vand. Det gør vi i fællesskab, dels ved at vi kan kan være med til at markedsføre jeres events igennem vores kanaler, men også at dele åbenlyse ideer til nyt indhold i dit event, ligesom vi gerne vil formidle kontakt til relevante aktører inden for idrætten.

Medlemsskab koster 2.000,- årligt (eksklusiv moms)

VED AT UDFYLDE NEDENSTÅENDE BLANKET FORPLIGTER DU DIG IKKE TIL AT BETALE – DU SKAL MERE SE DET SOM EN INTERESSETILKENDEGIVELSE.

Som medlem af DOWSA tilbydes du:

  1. Markedsføring – vi ønsker os, at du får succes med dine svømmerelaterede events. Vores medlemmer er i din målgruppe. Vi tilbyder dig, at du kan markedsføre dit/dine events igennem vores kommunikationsplatform. Vi har pt ca. 2000 medlemmer i DOWSA og forventer at aktivere yderligere ca 3000 i løbet af 2018
  2. Netværk – I tilbydes at indgå i netværk med øvrige aktivitetsudbydere, der som dig arbejder målrettet på at skabe succesfulde event til glæde for alle svømmere i Åbent Vand.
  3. Rådgivning – Vi ønsker at dele viden om hvad vi ved virker, hvad vi ved om vores medlemmers forventninger til det udbud der er af aktiviteter.

Du melder dig ind i DOWSA ved at udfylde medlemsformularen. Den finder du her.

 

%d bloggers like this: