Aqua Inspiration – 28. og 29. oktober 2017

Danmarks største svømme-konference afholdes igen i år i Esbjerg – her deltager ca 400 vandentausiaster, som alle deltager for at få inspiration til, hvordan svømning kan blive endnu sjovere. Som noget nyt er der her et spor omhandlende Åbent Vand, som de senere år har oplevet en eksplosiv vækst. Ikke så meget i de eksisterende svømmeklubber, som det er tilfældet i etableringen af de mere frie svømmefællesskaber. Mange klubber har vigtige faciliteter at tilbyde svømmere i Åbent Vand – grundlæggende svømmefærdigheder og teknik læres bedst i svømmehallen.

Konferencen er oprindeligt iværksat af DGI, men i år er det –  som en del af det indgåede samarbejde mellem netop DGI og Dansk Svømmeunion – blevet en fælles aktivitet og satsning. Til glæde for et samlet Svømmedanmark.

Du kan læse mere her:
https://www.dgi.dk/svoemning/svoemning/for-dig-som-instruktoer/aqua-inspiration

Aqua+ – spændende og relevant satsning!

Spændende satsning – Dansk Svømmeunion søsætter sammen med Nordea-Fonden et initiativ for at fastholde unge i de danske svømmeklubber. Det er en vigtig satsning, da alle tal viser, at en stor del af klubbernes medlemmer vælger andre veje end at være medlem i en svømmeklub når de bliver teenagere. Særligt i de sene teenageår forlader mange klubberne.

En anden del af projektet handler om, at få flere voksne motionister til at dyrke svømning i Åbent Vand – det synes vi godt om i DOWSA.

Du kan læse mere her:
http://www.svoem.org/Aktuelt/Nyheder/Nyhed/?id=6407